patiekalu-receptai.lt
Surasti
Karšti patiekalai
Avienos patiekalai
Bulvių patiekalai
Daržovių patiekalai
Jautienos patiekalai
Kiaulienos patiekalai
Kruopų patiekalai
Makaronų patiekalai
Miltiniai patiekalai
Paukštienos patiekalai
Picos, picu receptai
Triušienos patiekalai
Varškės patiekalai
Veršienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Sriubos
Aštrios sriubos
Daržovių sriubos
Kitos sriubos
Sriubos su mėsa
Salotos
Daržovių salotų receptai
Mėsos salotų receptai
Mišrainės, mišrainių receptai
Žuvies salotų receptai
Užkandžiai
Karštų užkandėlių receptai
Šaltų užkandžių receptai
Užkandžiai su žuvimi, jūros gėrybėmis
Saldūs patiekalai
Desertai
Pyragų receptai
Sausainių receptai
Spurgos, žagarėliai
Tortų receptai
Padažai
Karšti padažai
Šalti padažai
Gėrimai, kokteiliai
Alkoholiniai kokteiliai
Nealkoholiniai kokteiliai
Konservavimas
Daržovių konservavimas
Kompotai
Uogienės
Puslapis nerastas
Puslapis nerastas arba neegzistuoja.
Skaitiniai
Ingredientai
Patarimai
Verta žinoti
Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
Daugiau patarimų